Skip to main content

Wie zijn we ?

Vandereycken is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 40 jaar, opgericht in 1979 en sinds 2004 een tweede generatie in huis die enthousiast mee aan de kar trekt. Wij zijn actief als projectontwikkelaar van residentieel vastgoed. Nieuwbouwresidenties en verkavelingen met nieuwbouwwoningen worden van a tot z in eigen beheer gerealiseerd. Als erkend vastgoedmakelaar en vastgoedexpert zijn we de ideale partner om een zorgeloze vastgoedwissel te verzekeren. Particulieren helpen we hun “baksteendroom” waar te maken, investeerders doen beroep op ons voor een optimale vastgoedbelegging. We maken er een erezaak van om op mooie locaties technisch hoogstaand vastgoed aan te bieden voor een eerlijke vaste prijs.

Over Immo vandereycken
Wie is Immo Vandereycken
Wie zijn Bouwprojecten Vandereycken

40 jaar ervaring.

We hebben door de jaren heen een sterke visie over wonen en bouwen ontwikkeld. Ligging en oriëntatie, ruimte en openheid, lichtinval, rust en privacy, kleinschaligheid, duurzaamheid, energiezuinigheid, wooncomfort zijn van bij het prille begin van een woonproject zeer belangrijke factoren. Kwaliteitsvolle, hoogwaardige materialen worden met zorg en volgens de meest recente bouwmethodes door echte vakmensen verwerkt. Wij delen onze jarenlange ervaring maar u krijgt de hoofdrol, op basis van uw smaak en noden creëren wij uw unieke droomwoonst! We zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke begeleiding garantie geeft op een tevreden klant en dát is al sinds 1979 elke dag ons streefdoel!

Onze klanten getuigen.

Wij geven Vandereycken Bouwprojecten vijf sterren! Altijd vriendelijk, een mooi appartement voor ons gebouwd en een grote hulp bij de verkoop van ons huis.

- Jan en Viviane | Genk -

Onze klanten getuigen.

Zeer tevreden over het appartement dat ik als investering gekocht heb en ondertussen al jaren verhuur. Degelijke materialen die de huurders niet vernield krijgen!
- Jos | Diepenbeek -

Onze klanten getuigen.

Mijn ouderlijk huis werd destijds gebouwd door de papa van Caroline, we zijn heel blij dat wij nu ook zonder zorgen een huis hebben kunnen laten bouwen.
- Kristof en Sarah | Lummen -

Onze klanten getuigen.

Professioneel – vriendelijk en correct – goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Patrick | Hasselt -

  Wij helpen u graag verder.

  Neem contact op voor meer informatie over onze projecten. Onze kantoren bevinden zich langs de Decathlon aan het kruispunt van de Kuringersteenweg en de Herckenrodedreef te Hasselt

  Wij zijn steeds op zoek
  naar bouwgronden.

  Bent u eigenaar van een bouwgrond of van een af te breken gebouw?
  Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  Contact

  Kuringersteenweg 509
  3511 Kuringen (Hasselt)
  011-25 25 40 | 0477-13 02 21
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.